Forhåndskjøp av billetter til LMF 2018

Lista Motorfestival tilbyr også i år muligheten for forhåndskjøp av billetter til vårt arrangement helgen 10-12 august på Lista Flystasjon. Som alltid vil personer med ledsagerbevis komme inn vederlagsfritt om ledsaget person løser billett.

Dette gjør vi av flere grunner der den viktigste er gi oss som arrangør mulighet til å planlegge selve arrangementet best mulig i forhold til tribuneplasser, bruk av området samt størrelse på festivaltelt.

En annen, men vel så viktig årsak til at vi gjør dette er at en slik løsning vil redusere kø dannelse og derved avlaste bemanningen i inngangen.

I tillegg til NM i Street Legal, Drag Racing og pyroshow med både helikopter og jagerfly kan Lista Motorfestival i år tilby festival camping inne på området fra fredag 10 august til søndag 12 august. Om dette er aktuelt for deg anbefaler vi å kjøpe helgepass som vil være gyldig for området fredag til søndag.

Vi vil også i samarbeid med Rederiet, Brygghuset og Farsund Fjordhotell tilby et stort festivaltelt der det på dagtid servers mat, og på kveldstid levende musikk mens man nyter en øl eller annen drikke og mat.

Note 1: Billett til festivalteltet på kveldstid selges på dagtid til 100,- kroner og er altså ikke inkludert i inngangsbilletten.

Note 2: Da det er mye kjøretøy i bevegelse på hele området gjør vi oppmerksom på at det ikke tillat med sykler, sparkesykler eller lignede. Dette gjelder også elektriske fremkomstmidler/ leketøy.