Live på Lista er muligens først gang siden WW2 at det spilles live musikk inne på flyplassområdet.

Fredag kveld fra 20.00 er det ingen ringere enn Bright Owe Ognedal og Bård Schanche som skal få æren av å underholde våre gjester med musikk.
Her forventes det høy musikk, hæla i taket og god steming med allsang og dans. Begge artistene er å regne som entusiaster når det gjelder det Lista Motorfestival handler om, nemlig motor, eksos og fart, det kan derfor forventes en låt eller to som handler om nettopp dette.

Lørdag kveld er det lokalt innslag med de to herrene Erik Stølen og Alf Sverre Hansen som til sammen utgjør duoen To Fulle Menn. Som navnet tilsier kan det nok forventes et knippe sanger fra Jokke.

To Fulle Menn er også kjent for å lage god stemning med kjente og kjære coverlåter, de glimter også til med tørr humor på nivå med Radioresepsjonen. To Fulle Menn går denne helgen gamle veier. Det har de forsåvidt gjort før,  men har problemer med å huske.

De prøver nå igjen, vi ønsker dere alle hjertelig velkommen til en aften med tørr humor, og musikk til å bli varm av….

Inngang til festivalområdet skjer ved inngangen bak Flipside. Det gjøres oppmerksom på at kjøring til festivalteltet tillates for levering/henting av gjester, men at all parkering for kvelden må skje ved Flipside.

Be there or be square…

Inngang begge kvelder: 100,- (ikke inkludert i billett til Lista Motorfestival)