Utstillingen går over begge dager med bedømming mellom 11.00-17.00 på lørdag og mellom 11.00-13.30 på søndag.

Kåring og premiering skjer på området klokken 13.45 på søndag. Dette gjøres i samarbeid med Lista Amcar Club som også stiller med hjelp til å dirigere de forskjellige kjøretøyene til utstillingsområdet.

Nytt av året er at Lista Motorfestival  og Lista Amcar Club har blitt enige om å premiere de “Top ti” flotteste kjøretøyene, da uavhengig av type, antall hjul, årsmodell eller tidligere definerte klasser. Disse blir dretter premiert fra Top 1 til Top 10.

Juryen ledes for øvrig av bilgale Kenneth Frigstad som har fått bil, og da spesielt amcar, inn med morsmelken. Selv eier Kenneth hele tolv biler han kan slappe av med i sin flotte garasje. Hans første amcar fikk han som 18 åring da han ble eier av en 1954 Cadillac. Videre var Kenneth med på å starte Lista Amcar Club i 1992, og har siden da blitt godkjent som takstmann for både IF Forsikring og AMCAR Norge. Det er med andre ord en meget habil juryleder vi har vært så heldige å få tak i.

Sammen med Kenneth stiller følgende personer og firma opp og hjelper til med å kåre de 10 flotteste deltagende kjøretøyene

Reidar Frigstad, Lista Amcar Club
Roy Frigstad, Lista Amcar Club
Rune Skjoldal, Lista Amcar Club
Per Sønderby Pouls, mangeårig kjøretøy entusiast
Alleen Auto
Kjell Ore
Lyngdal Karroseri

Det gjøres oppmerksom på at vi ikke stiller kjøretøyene opp med hensyn på typer. merker eller lignende inne på området. Dette for at deltagere, klubber og lignende som samkjører også skal kunne parkere samlet. Ta gjerne med bord, stoler og telt om det er ønskelig.

Da det er mye kjøretøy i bevegelse er det ikke lov å ta med seg sykler, sparkesykler eller lignede. Dette gjeler også elektriske fremkomstmiddler/leketøy.